Voor docenten heeft Ni Hao Kids een docentenhandleiding. Deze kan gebruikt worden in combinatie met zowel deel 1 als deel 2.

PARTNERDOCENTEN GEZOCHT!

Omdat de aanvraag van lessen via Ni Hao Kids groot is en er steeds meer vraag is naar Chinese les buiten Amsterdam, is Ni Hao Kids op zoek naar parnerdocenten. Interesse in een samenwerking? Laat het ons weten! 

Lessen buiten Amsterdam 

Woon je niet in Amsterdam, of is de agenda van Ni Hao Kids vol? Geen zorgen, er zijn nog meer mogelijkheden om Chinese les te volgen! 

Les in Rotterdam 

Lingling Chang (Chantal) geeft Chinese les in Rotterdam.

Wil je meer weten over haar lesmogelijkheden?

Stuur Lingling een mailtje

Les net buiten Amsterdam 

De sinoloog Philip Bertrams (Universiteit Leiden, Peking University) biedt Chinese lessen aan groepen en particulieren voor jong en oud in Amsterdam en omstreken (Bussum, Alkmaar etc.). Voor basis- en middelbare scholen biedt Philip speciale series ‘Chinese taal en cultuur voor wereldburgers’ aan; een workshop van 8 lessen waarin leerlingen bekend raken met de taal en cultuur aan de hand van leuke opdrachten. Centraal in al Philips lessen staan zelfvertrouwen, plezier en het ontdekken hoe Chinezen naar de wereld kijken. Doe mee en voor je het weet kun jij ook je zegje doen in de meest gesproken taal ter wereld!

Stuur Philip een mailtje

Les in Houten

Woon je in de buurt van Houten? Dan kun je Chinese les volgen bij Poppy Soen van Chinese4U! Poppy heeft een Chinees-Indonesische achtergrond, is afgestudeerd sinologe, en weet heel veel van China. Zij geeft les aan kinderen en volwassenen.  

Stuur Poppy een mailtje

Les in Amsterdam (e.o.), Bussum en Alkmaar

De jonge sinoloog Philip Bertrams (Universiteit Leiden, Peking University) biedt Chinese lessen aan groepen en particulieren voor jong en oud in Amsterdam en omstreken (Bussum, Alkmaar etc.)

Voor basis- en middelbare scholen biedt Philip speciale series ‘Chinese taal en cultuur voor wereldburgers’ aan; een workshop van 8 lessen waarin leerlingen bekend raken met de taal en cultuur aan de hand van leuke opdrachten. Centraal in al Philips lessen staan zelfvertrouwen, plezier en het ontdekken hoe Chinezen naar de wereld kijken. Doe mee en voor je het weet kun jij ook je zegje doen in de meest gesproken taal ter wereld!

Stuur Philip een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden voor lessen.

Chinese les in Houten

Woon je in de buurt van Houten? Dan kun je Chinese les volgen bij Poppy Soen van Chinese4U!

Poppy Soen heeft een Chinees-Indonesische achtergrond, is afgestudeerd sinologe, weet heel erg veel van China en geeft les aan kinderen en volwassenen. Heb je interesse? Stuur haar dan een mailtje via www.chinese4u.nl

Samenwerking 

Ni Hao Kids is opgericht met het doel om Nederlandstalige kinderen bekend te maken met Chinese taal en cultuur. Helaas is er weinig Chinees lesmateriaal voor Nederlandstalige kinderen. Ni Hao Kids streeft er daarom naar om vraag en aanbod van Chinees-Nederlandstalig materiaal samen te brengen. Heeft u suggesties of tips of interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.