Waar worden de lessen gegeven?

In 2021 zijn er helaas tijdelijk geen lessen. Op het moment dat de lessen weer beginnen, zullen deze gegeven worden in Amsterdam Noord (NDSM). 

Kunnen de lessen ook op school gegeven worden?

Neem voor meer informatie over lessen van Ni Hao Kids op school contact op via info@nihaokids.nl. 

Hoe moeilijk is het om Chinees te leren?

Chinees leren lijkt erg moeilijk. Toch is het met een vleugje ijver, een snufje vlijt en een grote dosis enthousiasme zeer goed mogelijk om Chinees te leren spreken. Het doel van de lessen van Ni Hao Kids is niet om kinderen vloeiend Chinees te leren spreken, maar om hen op een leuke manier kennis te laten maken met een andere taal en cultuur. Hierbij leren ze in 10 lessen de basisbeginselen van het Mandarijn Chinees. 

Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen voor het twaalfde levensjaar zich een vreemde taal makkelijk eigen maken. Dat geldt ook voor het Chinees. Wanneer kinderen op jonge leeftijd starten met de beginselen van de Chinese taal, bouwen zij aan een basis voor latere taaleducatie. Ofwel, het zal voor uw kind op latere leeftijd relatief makkelijk zijn om verder te leren en de Chinese taal echt goed te leren beheersen. En los daarvan: het moet toch heerlijk zijn om spelenderwijs die geheimtaal te leren ontcijferen?

Welk Chinees leren de kinderen?

De lessen van Ni Hao Kids gaan over het standaard Chinees, het Mandarijn Chinees. 

Wat is de beste leeftijd voor de lessen van Ni Hao Kids?

De werkboeken van Ni Hao Kids zijn gericht op de basisschoolleeftijd. In de praktijk merken we dat oudere kinderen dit boek ook heel prettig vinden om te gebruiken.

Mist u nog een vraag?

Neem contact met ons op via info@nihaokids.nl